logo

PLC programmør/Stærkstrømstekniker - Sydjylland

ID 34429
MaskinfabrikSelvstændig service tekniker - med stærkstrømsbaggrund.

Virksomheden
Vor klient er en maskinfabrik, der indgår i en mindre dansk koncern, der leverer komplette maskinløsninger til den træforarbejdende industri. Man leverer anlæg til hele verden, men dog med hovedvægt i Vesteuropa, og man har med udgangspunkt i solide og velafprøvede koncepter et godt navn i markedet, der betyder, at kunderne køber igen og igen. Virksomheden er beliggende centralt i den sydlige del af Østjylland. 

Man har egen el-afdeling, der udvikler, projekterer og producerer el-entreprisen på anlæggene, men man har dertil faste samarbejdspartnere, der deltager i både projektering og produktion. Udover opgaverne på fabrikken har el-teknisk afdeling også ansvaret for indkøring af anlæggene hos kunderne. 

Stillingen som PLC programmør/Stærkstrømstekniker
Ansvarsområdet og de vigtigste opgaver er: 

  • Teknikeren er ansvarlig for projektering og programmeringen af komplette anlæg hjemme på fabrikken, normalt med Siemens og Mitsubishi PLC’er.
  • Ansvarlig for prøveopstilling og test af nye anlæg på værkstedet.
  • Teknikeren har dertil ansvaret for idriftsætningen af anlægget hos kunden samt ansvaret for oplæring af kundens operatører på stedet.
  • Endelig deltager stærkstrømsteknikeren i servicering og optimering på såvel nye som ældre anlæg.

Den kommende medarbejder kommer til at arbejde meget selvstændigt under meget frie rammer. Den medarbejder, der får succes og vil trives i jobbet, er den, der trigges af at skabe de gode tekniske løsninger for kunden i et job, hvor man laver grundarbejdet hjemme på fabrikken, men får det til at virke på kundens location. Man skal kunne trives med ca. 100 rejsedage, primært i Vesteuropa, men med store variationer fra år til år, sandsynligvis indenfor 70-120 dage, afhængigt af de solgte anlægs størrelse og kompleksitet. 

Kandidaten
Det vigtigste i stillingen er interessen for PLC-programmering af komplette procesanlæg kombineret med minimum et vis grundlæggende kendskab til PLC-programmering. Virksomheden anvender primært Siemens og Mitsubishi.

En kandidat med solid programmeringserfaring er ideel, men man er også indstillet på, at den kommende PLC-programmør ikke nødvendigvis har den store erfaring, hvis han/hun har kendskab til det grundlæggende og dertil ønsket om at lære det.

Kandidaten skal kunne kommunikere teknisk med andre ikke så teknisk fagligt funderede mennesker, da uddannelse af kundens operatører også er en vigtig del af jobbet. 

Den ideelle kandidat drives af at få teknik til at virke i et krævende miljø og lader sig ikke afskrække af periodevis modgang. Dertil en person, der har tolerance overfor andre mennesker og kulturer, da man møder mange forskellige mennesketyper, som det er nødvendigt, at man kan samarbejde med på en positiv måde. 

Virksomheden tilbyder
Frie forhold og stor indflydelse på egen planlægning, konkurrencedygtig fast gage og en god overarbejdsordning, især i forbindelse med arbejde hos kunderne. Industriens pension med gruppeliv, samt andre mindre goder, som normalt for en sådan stilling.

Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

Aplikoni për këtë punë Aplikoni këtë punë dhe regjistrojeni CV-në tuaj në bazën tonë të të dhënave