Google logo

Google Facility Management/Drift/Vedligehold/Teknik, Fredericia

ID 34465
DatacenterVil du være en del af Google?
Vil du være med på holdet hos en af verdens mest innovative og kendte virksomheder? Er du dygtig på teknik og drift af store anlæg, installationer og bygninger? Hvis ja, så kan Google blive din nye arbejdsplads, da vi løbende kommer til at søge efter ingeniører, teknikere, driftsfolk mv.

SAM International er i gang med at finde folk til opbygning af Google’s vedligeholdelsesorganisation. Vi søger folk på alle niveauer fra teknikere til teamledere og de overordnet ansvarlige.  Vi søger de bedste, fagnørderne, der kan og vil gøre en forskel med kritisk anlæg, der bare skal fungere. Arbejdsområderne er indenfor køleanlæg, HVAC, El-installationer, generatorer, overskudsvarme, UPS’er, vandbehandling og meget mere - alt sammen med maximalt fokus på det omkringliggende miljø og arbejdsmiljø.

Har du erfaring fra et større datacenter er det et plus, men det er ikke et krav. For alle stillinger gælder:

Minimumskvalifikationer:

  • Teknisk uddannelse.
  • Erfaring med drift og vedligehold af større anlægsløsninger - gerne køling og ventilationsløsninger.

Fortrukne kvalifikationer:

  • Arbejdet med kritiske anlæg, hvor tid er altafgørende.
  • Taler og skriver engelsk samt et andet europæisk sprog flydende.

Lidt om Google: 
Googles sult efter teknologi gennemsyrer alt hvad de laver - også i driften af datacentret. Det tekniske team, der starter nu, skal være med til at bringe den kommende løsning ind i fremtiden. Sammen med et team af kvikke hoveder vil du påtage dig komplekse emner som f.eks. hvordan strømmen bedst udnyttes eller hvordan der drives state-of-the-art miljøvenlige faciliteter.

Bagved alt det, som Googles brugere ser online, er der en arkitektur bygget af det tekniske infrastruktur-team, som holder alt kørende. Ved at udvikle og vedligeholde datacentrene opstår muligheden for at bygge den næste generation af Google platforme, der muliggør Googles produktportefølje. Hos Google er man stolte af at være ingeniørernes ingeniører og her elsker de at skille tingene ad og se om de kan genopbygges til en bedre løsning.

Datacenteret i Fredericia:
Googles største aktiv er deres medarbejdere, og virksomheden gør en stor og bevidst indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere trives og kan koncentrere deres ressourcer, kreativitet og kompetencer til at udvikle Googles services og internet forretning. Google prioriterer også at udvikle deres organisation og medarbejdersammensætning, så den fremstår med stor diversitet.

I efteråret 2018 meldte Google ud at de ville etablere et stort datacenter ved Fredericia. Datacenteret, der vil blive på 46.000 m2, vil blive opført på en 73 hektar stor grund, der ligger i et stort erhvervsområde mellem Fredericia og Taulov. Selve byggeriet og etableringen vil kræve i alt 1.500 medarbejdere. Det nye datacenter skal være klar til ibrugtagning i løbet af 2020.

Det nye datacenter vil få et serverområde på 13.000 m2, som vil blive drevet af 100% vedvarende energi. Man forventer, at der vil blive i alt 150 – 250 medarbejdere i datacentret. Det første man går i gang med, er at ansætte nye medarbejdere til datacentrets driftsorganisation, hvor de første medarbejdere forventes at tiltræde efter sommerferien 2019.

Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

 

Aplikoni për këtë punë Aplikoni këtë punë dhe regjistrojeni CV-në tuaj në bazën tonë të të dhënave