logo

Critical Facilities Manager Datacenter – Google, Fredericia

ID 34536
DatacenterHar du erfaring med forretningskritiske anlæg? Kan du inspirere og lede et stort team af dygtige, tekniske medarbejdere?

Hvis ja, så kan Google være din nye arbejdsplads.

Ansvarsområder:

 • Lede et stort team af kompetente elektriske og mekaniske teknikere og ingeniører.
 • Mentor for og udvikling af det interne team til selvstændigt at kunne håndtere kritiske situationer.
 • Komme med tekniske input til planlægning, design og udvikling af alt elektrisk og mekanisk facility udstyr, hvilket omfatter alt andet end selve serverne og infrastrukturen omkring serverne.
 • Arbejde mod en kontinuerlig forbedring af drift og vedligehold.
 • Sikre at kritiske hændelser vedrørende anlæggene er identificeret og repareret hurtigt.

Minimumskvalifikationer:

 • Teknisk uddannelse som maskinmester, maskiningeniør, el-ingeniør eller lignende.
 • 6 års erfaring med ledelse af tekniske teams indenfor installation, vedligehold eller opgraderingsarbejde i datacentre eller forretningskritiske anlæg.

Foretrukne kvalifikationer:

 • 6 års relevant erfaring i planlægning, udvikling og implementering af komplekse kontrolsystemer indenfor store datacenter-installationer. Denne erfaring skal inkludere forhandling med leverandører.
 • Erfaring som chefingeniør, teknisk chef eller facility manager for kritiske anlæg /datacentre.
 • Erfaring i at motivere, lede og skabe en effektiv teamånd.
 • Taler og skriver engelsk samt et andet europæisk sprog flydende.

Lidt om Google og stillingen:

Det samlede tekniske team står for design og drift af nogle af de mest sofistikerede og effektive mekaniske-, elektriske- og HVAC-systemer i verden. Vedligeholdelsesteknikerne på Googles datacentre driver, overvåger og supporterer den fysiske beskaffenhed af hele anlægget. Nogle af disse opgaver inkluderer opvarmning og køling af luft og vand, generatorer, UPS-systemer, elforsyning samt kontrol- og overvågningssystemer. Du vil regelmæssigt hjælpe med at inspicere, vedligeholde og udbedre forskelligartede systemer i datacentret f.eks. rørføring og ikke-kritiske elektriske eller mekaniske systemkomponenter. Du yder daglig assistance til senior teknikerne og evner at læse tekniske tegninger, at foretage systemgennemgang og vurdere driftstilstand.

Din rolle bliver at udvikle kreative tilgange til at reducere driftsomkostninger imens datacentrets overordnede effektivitet forbedres. Du sikrer at miljø- og sikkerhedsstandarder konsekvent overholdes, identificerer problemer og foretager hurtige reparationer i nødsituationer eller i forbindelse med unormale omstændigheder. Du styrer problemstillinger angående datacentrets ydeevne og driftsstop for at minimere genopstartstiden for at optimere oppetiden.

Som Critical Facilities Manager for datacenteret leder du et stort team, der er ansvarlig for datacenterets drift 24/7. Du bliver ansvarlig for at nå de serviceniveauer, der er aftalt internt indenfor oppetider, effektivitet og omkostninger. Ydermere bliver du ansvarlig for at udvikle teamet til at imødekomme forretningsbehov samtidig med, at du løfter tekniske talenter og identificerer ansættelsesbehov. 

Datacenteret i Fredericia:

Googles største aktiv er deres medarbejdere, og virksomheden gør en stor og bevidst indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere trives og kan koncentrere deres ressourcer, kreativitet og kompetencer til at udvikle Googles services og internet forretning. Google prioriterer også at udvikle deres organisation og medarbejdersammensætning, så den fremstår med stor diversitet.

I efteråret 2018 meldte Google ud, at de ville etablere et stort datacenter ved Fredericia. Datacenteret, der vil blive på 46.000 m2, vil blive opført på en 73 hektar stor grund, der ligger i et stort erhvervsområde mellem Fredericia og Taulov. Selve byggeriet og etableringen vil kræve i alt 1.500 medarbejdere. Det nye datacenter skal være klar til ibrugtagning i løbet af 2020.

Det nye datacenter vil få et serverområde på 13.000 m2, som vil blive drevet af 100% vedvarende energi. Man forventer, at der vil blive i alt 150 – 250 medarbejdere i datacentret. Det første, man går i gang med, er at ansatte nye medarbejdere til datacentrets driftsorganisation, hvor de første medarbejdere forventes at tiltræde efter sommerferien 2019.

Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

Apply for this job Apply for this job & register in our CV database

Consultant

Larry Holm
Larry Holm
Senior Consultant
+45 2830 1868
lho@sam-int.com
Apply for this job
Apply for this job & register in our CV database
<< Go Back
cirkel