logo

Salgsingeniør til Sønderjylland

ID 34628
International IndustrivirksomhedBrænder du for teknisk salg?

Trives du bedst ude ved kunderne, når du hjælper med at udvikle de rigtige løsninger? 

Så har vi en unik stilling, hvor du kan overlade al det administrative arbejde til backoffice og koncentrere dig om al det sjove – at være ude ved kunderne. Arbejdet er tilrettelagt med fokus på, at du hurtigst muligt får succes i jobbet bl.a. gennem en god og tryg oplæring, løbende træning og uddannelse samt et lille salgsdistrikt med mange identificerede kunder. Du vil desuden opleve, at dine produkter efterspørges af kunderne, at mødebooking gøres i fællesskab, at det sociale vægtes højt samt at du selvfølgelig får stillet en lækker firmabil til rådighed. 

Ansvarsområder
Du vil blive en del af et salgsteam bestående af 18 dygtige og engagerede kollegaer, hvor du vil referere til salgschefen. Her vil du blive ansvarlig for salg af virksomhedens produkter til eksisterende og nye kunder – maskinbyggere og industrikunder – i Sønderjylland.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Teknisk salg via behovsafdækning i samarbejde med kunden.
  • Rådgivning og teknisk sparring af automationsløsninger med forskellige medarbejdere hos kunderne f.eks. konstruktører, udviklere og indkøbere.
  • Idé- og løsningsgenerering i tæt samarbejde med resten af organisationen og kunden.
  • Tilbudsgivning, forhandling og lukning af ordrer – men uden den administrative del.

Dine kvalifikationer

  • Teknisk uddannelse eller teknisk flair indenfor el, mekanik eller automation - alternativt en salgsmæssig baggrund indenfor det tekniske område.
  • Stor interesse for teknisk salg samt besidde lysten til at rådgive og vejlede kunderne.
  • Du må gerne være nyuddannet, men skal have evnen og lysten til rådgivende salg.
  • Fortrolig med IT, herunder brugerkendskab til MS Office pakken og CRM-systemer, gerne Sugar (Sales Connect).
  • Gode engelskkundskaber i både skrift og tale.

Mere om virksomheden og stillingen
Du vil få en hverdag med fokus på at være ude hos kunderne, hvor du bruger din faglige viden til at finde de rigtige tekniske løsninger. Alt imens sørger den interne salgssupport for alle de ”kedelige” administrative opgaver bl.a. at udforme og sende tilbud, opdatere CRM, indtaste ordrer mm.

Du vil komme til at arbejde i en international og professionel organisation, hvis mål er en fordobling af salget og en position som den ledende partner indenfor automationsudstyr på det danske marked. Du vil få en grundig introduktion i produkter, forretningssystemer og salgsværktøjer. Senere vil der være løbende træning og undervisning på deres interne Academy.  Herudover er der gode ansættelsesforhold herunder en god lønpakke, der er sammensat af fast løn, bonusaftale, firmabil/bilordning, pensionsordning, mobiltelefon, PC, internetopkobling hjemmefra, sundhedsforsikring mm.

Trives du bedst ude ved kunderne? Er du udadvendt, tillidsvækkende og resultatorienteret med en stærk teknisk baggrund og stort personligt drive? Og bor du i distriktet? Så vil vi meget gerne i dialog med dig.

Kontakt Partner Bjørn Peters på 2427 5477 for en uforpligtende snak eller ansøg stillingen ved at sende et fyldestgørende CV (vi behøver ingen ansøgning).  

Vi ser frem til at høre fra dig. Vi afholder løbende samtaler, så jo før vi får dit CV, jo bedre!

Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

Zur online Bewerbung Zur online Bewerbung und Registrierung in SAM-Datenbank

Ansprechpartner

Bjørn Peters
Bjørn Peters
Business Unit Manager & Partner
+45 2427 5477
bpe@sam-int.com
Zur online Bewerbung
Zur online Bewerbung und Registrierung in SAM-Datenbank
<< Zurück
cirkel