logo

Projektleder - Rudersdal Kommune, Holte

ID 34657
Kommune - varmeplanlægningProjektleder til strategisk varmeplanlægning i Nordsjælland

For vores gode kunde Rudersdal Kommune, søger SAM Executive Search A/S, en dygtig og skarp projektleder til at lede et super spændende og innovativt varmeforsyningsprojekt.

På tværs af kommunerne Rudersdal, Hørsholm, Fredensborg og Helsingør, har man sammen med varmeforsyningerne, igangsat et samarbejde om fremtidens grønne strategiske varmeplanlægning.

Samarbejdet tager afsæt i ”Energi på Tværs” og skal udmunde i konkrete handlinger, udvikling af kompetencer på varmeområdet, angivelse af en ambitiøs retning for hvordan varmeforsyningen skal udvikle sig i det kommende årti - frem mod målet om en fossilfri varmeforsyning i energioplandet.

Som projektleder for strategisk varmeplanlægning, får du en nøglerolle i at sikre den grønne omstilling.

Så er du en stærk projektleder, der med din naturlige gennemslagskraft kan være med til at sætte en strategisk retning?

Og har du lysten til at være med til at udvikle kommuners samarbejde med forsyningerne og finde nye løsninger og samarbejdskonstellationer? Så er det DIG, vi leder efter!

Om jobbet
Stillingen er med base i Rudersdal Kommune. De første to år som fælleskommunal projektleder, hvor din tid vil være delt mellem det pågældende projekt, samtidig med at du arbejder med at udvikle Rudersdal kommunes klima og energipolitik. 

I rollen som projektleder skal du drive det fælles projekt om fælles strategisk varmeplanlægning og koordinere en plan for samarbejdet mellem de fire kommuner, sekretariatsbetjene styregruppen, koordinere og bidrage fagligt til projektgruppens arbejde, samt være primus motor for at igangsætte konkrete tiltag og aktiviteter på tværs af kommuner og forsyninger. 

Hos Natur, park og miljø, skal du deltage i udvikling af kommunens rolle og samarbejde med andre kommuner, videns institutioner, virksomheder og forsyningsselskaber. Du skal i rollen understøtte dette arbejde på tværs af hele Natur, park og miljø og ud i det samlede Teknik og Miljøområde.

Området er i rivende udvikling, så det forventes, at du har lysten til at bringe dine kompetencer i spil og fortsætte med mange andre spændende projekter på tværs af afdelingen, når det store varmeforsyningsprojekt er blevet en succes.

Din Profil
Du har flere års erfaring som projektleder, og har du kendskab til forsyningsvirksomheder er det en fordel, men bestemt ikke et must.

Du har en stærk forståelse for samspillet mellem forskellige interessenter, og du drives af at samle aktører og viden på tværs og gøre en forskel!

Du vil arbejde tæt sammen med fagligt dygtige energiplanlæggere i kommunerne og fjernvarme-forsyningerne, og det er derfor ikke et krav, at du har et dybdegående kendskab til varmesektoren og regulering på området.

Du skal have lyst til at arbejde med forsyningsområdet og rollefordeling mellem kommuner, og synes det er sjovt at være en del af en politisk organisation.

  • Du har erfaring med at drive komplekse projekter og udviklingsprocesser
  • Du har et skarpt blik for, hvornår en problemstilling bliver politisk og kan sikre den fornødne opbakning til dit projekt
  • Du er god til at håndtere forskellige interesser og samtidig drive et projekt frem mod et fælles mål

Om virksomheden
Rudersdal kommune har omkring 55.500 indbyggere, og kommunens to store byområder er Birkerød og Holte. Kommunen er hovedsagelig præget af en række byområder og landsbyer med store landskabelige herlighedsværdier.

Kommunen kan først og fremmest karakteriseres som en velfungerende og innovativ kommune, der har visioner om at være Danmarks bedste bo-kommune. Hos Rudersdal Kommune bliver borgerne mødt, der hvor de er, og inddragelse er en vigtig faktor i forhold til at gå nye veje og danne nye visioner.

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder – tæt på skov og mark og i nærheden af Furesø, Sjælsø og Øresund. Rådhuset er placeret tæt på S-tog station, hvilket er en stor fordel for både borgere og medarbejdere.

Læs meget mere om Rudersdal Kommune på: www.rudersdal.dk

Ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende AC overenskomst for kommunalt ansatte. Du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og 37 timer ugentligt med fleksible arbejdsforhold.

Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

Zur online Bewerbung Zur online Bewerbung und Registrierung in SAM-Datenbank

Ansprechpartner

Camilla Holten
Camilla Holten
Partner
+45 3095 1830
cho@sam-int.com
Zur online Bewerbung
Zur online Bewerbung und Registrierung in SAM-Datenbank
<< Zurück
cirkel