logo

Kreditor bogholderiassistent - Barslund Group - Kvistgaard

ID 34497
Entreprenørselskab 

Har du et par års erfaring som bogholderiassistent og ønsker at blive del af netop et kreditorbogholderi, så er det DIG, vi søger.

Barslund er kendetegnet ved at være en ambitiøs og kundefokuseret virksomhed, hvor kunder og den teknologiske viden bliver sat i højsædet – de arbejder hårdt på at forblive et af entreprenørbranchens førende selskaber.

Du tilbydes en stilling i en ambitiøs og kundefokuseret koncern, hvor den teknologiske viden, digitalisering og deres kunder bliver sat i højsædet - deres vision er nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge dem igen. Du vil indgå i et team af kompetente kollegaer, der arbejder ansvarsbevidst og selvstændigt. Afdelingen varetager økonomifunktionen for alle koncernens selskaber (Barslund AB, Barslund A/S, Spotland AB, Spotland A/S, Zøllner A/S, MH Elektric A/S og Shoulders A/S). Organisationskulturen er uformel med en stor kontaktflade og korte beslutningsgange. Du bliver del af et team, der har fokus på fællesskab og arbejdsglæde. Barslund er kendetegnet ved at være en ambitiøs og kundefokuseret virksomhed, hvor kunder og den teknologiske viden bliver sat i højsædet – de arbejder hårdt på at forblive et af entreprenørbranchens førende selskaber.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Registrering og kontering af kreditorbilag
 • Oprettelse af kreditorer
 • Afstemning af kreditorkontoudtog
 • Assistere ved udarbejdelse af dokumentation til revisor
 • Udvikle og vedligeholde rapportering på kreditorområdet
 • Indgå i telefonpasning og håndtere kontakt fra leverandører
 • Diverse ad hoc-opgaver

Din profil og kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har erfaring med ovenstående opgaver og en relevant uddannelse. Du føler dig godt tilpas i et kreditorbogholderi, og ønsker at lægge din energi netop der.

 • Du er proaktiv og griber ansvaret – også når du ikke direkte bliver bedt om det
 • Du er stabil og arbejder selvstændigt med dine opgaver, men fungerer alligevel godt i et team, hvor man hjælper hinanden
 • Du er hurtig på tastaturet
 • Økonomiopgaverne varetages i ERP-systemet Navision, hvorfor det er en fordel, men ikke krav, hvis du allerede har erfaring med dette
 • Du er habil bruger af MS Office-pakken, ikke mindst Excel

Kontakt
Har du lyst til at være en del af succesen, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Barslund
Barslund Group består af syv selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen får du mange nye, glade kollegaer.

Barslund har som en af Danmarks førende entreprenørselskaber mere end 35 års erfaring inden for anlægsbranchen og udfører nogle af landets største anlægsprojekter.

Du kan læse mere om Barslund på www.barslund.as  eller besøg dem på de sociale medier.

Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

Ucházet se o místo Registrovat

Konzultant

Camilla Holten
Camilla Holten
Partner
+45 3095 1830
cho@sam-int.com
Ucházet se o místo
Registrovat
<< Zpět
cirkel