BITO Lagersystem logo

Projektsäljare till Västsverige - BITO Lagersystem, Göteborg

ID 33773
International koncernKreativ och resultatriktad säljare

Som säljare på BITO och ansvarig för Västsverige, blir du en del av ett kompetent, agilt och stolt lag som hanterar den svenska marknaden. Du har kundkontakt och kundansvar till dess att försäljningen är genomförd och du kommer att arbeta med försäljning av stora och små kundprojekt, där du får teknisk support ifrån projektledare på BITOs kontor i Helsingborg. Du rapporterar till den svenska projektchefen, och du ansvarar för att identifiera kunder och projekt, samt att driva prospekt och förhandlingar till avslut. Du kommer att använda dina kreativa färdigheter för att göra skisser, beräkningar och bearbetade offerter innan slutlig presentation. 

Bakgrund i B2B lösningar
Dina kunder känner dig som en energisk och nuvarande person som hittar bra lösningar. Du har en kommersiell eller teknisk grundutbildning kombinerat med minimum 5 års erfarenhet från teknisk försäljning. Du har erfarenhet av B2B försäljning, där du har dokumenterat goda säljresultat samt god vana av att utarbeta offerter och kalkyler. 

Du bör ha erfarenhet av och trivas med att agera självständigt samt att proaktivt bearbeta kunder över en större geografi. Därutöver är det meriterande om du har förståelse för ritningar och konstruktion. Du är van att arbeta på engelska i både skrift och tal och du bor i Göteborgsområdet. 

Din möjlighet hos BITO
Du får en självständig roll i ett kompetent team och stora möjligheter att påverka den fortsatta etableringen av BITOs totallösningar i Sverige. Företaget har en klar tillväxtstrategi och ser möjlighet att ta stora marknadsandelar, då BITO redan har haft en positiv tillväxt i Sverige. Verksamheten, som präglas av kvalitet och noggrannhet, är en solid och stark organisation där man hjälps åt. Företaget har sitt svenska kontor i Helsingborg där det idag arbetar fyra personer varav två säljare och två projektledare. 

Kontakta oss gärna!
I denna rekrytering samarbetar BITO med SAM International. Om du är intresserad av att veta mer om tjänsten så är du välkommen att skicka ansökan och CV. Mer information kan hittas på www.bito.se

Om BITO Lagersystem
BITO är en internationell koncern med över 900 medarbetare, som är marknadsledande inom innovativa lagertekniska lösningar. Verksamheten levererar lagertekniska lösningar med statiska och rörliga hyllsystem, plastlådor och inredning för lager- och plocklösningar. För bearbetning av den västra delen av Sverige söker vi en projektsäljare med god affärsförståelse, som kan bidra till BITOs fortsatta tillväxt.

Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med GDPR.

Ansøg dette job Ansøg dette job og registrer dit CV i vores database

Konsulent

Torben Fox Maule
Torben Fox Maule
Managing Director
+45 2517 1127
tfm@sam-int.com
Ansøg dette job
Ansøg dette job og registrer dit CV i vores database
<< Tilbage