Humana logo

Seniora Byggprojektledare - Humana, Stockholm

ID 34158
Organisation och företagsledningHumana är ett expansiv idédrivet omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, äldreomsorg och individ & familjeomsorg till kunder på den nordiska marknaden. För att på ett effektivare sätt kunna expandera verksamheten och tillgodose kunders, klienter, vårdtagares och beställares höga kvalitetskrav fattade Humana ett viktigt strategiskt beslut för 5-6 år sedan: Att bygga upp en egen fastighetsavdelning med ansvar för att utveckla, bygga och förvalta LSS-boenden och äldreboenden i egen regi.

Idag består fastighetsavdelningen av 7-8 personer med ansvar för affärs- och projektutveckling, byggprojektledning/produktion, förvaltning samt drift och underhåll. Efterfrågan på Humanas tjänster är stark och företaget har ett flertal större nybyggnations- och ombyggnationsprojekt och söker därför 2 Seniora Byggprojektledare.


Rollen och övergripande arbetsuppgifter

Som Senior Byggprojektledare har du ett övergripande ansvar för hela byggprocessen, från förprojektering och kalkylering via produktion och besiktning, till driftsättning av den nya verksamheten. Du kommer att leda arbetet med att bygga nya fastigheter, samt även konvertera befintliga fastigheter till vårdboenden, och säkerställa att gällande lagar och regler efterföljs i byggprojekten. Du tillhör fastighetsavdelningen och här finns stora möjligheter att vara med och utveckla enheten då tanken är att den ska dubbleras på sikt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:

  • Ansvara för bygg- och fastighetsutvecklingsprojekt gällande vård- och omsorgsboenden. Budget kan variera mellan SEK 10-150 miljoner.
  • Leda projekt från start till mål, vilket även inkluderar att koordinera delprojekt med en rad såväl interna och externa intressenter
  • Medverka i upphandlingar och därefter styrning och kontroll av underleverantörer som t.ex. arkitekter, byggbolag etc.
  • Representera Humans fastighetsenhet och därigenom kunna verka som specialist gentemot företagets ledning samt representanter från den operativa verksamheten i fastighets/bygg relaterade frågor.

Din bakgrund

  • Minst 8-10 års relevant erfarenhet från byggprojektledning, projektering, byggledning, antingen från produktionen (entreprenad) eller som beställare på en kommun eller liknande.
  • Kunskaper om det regelverk som ställs på utvecklingen av vårdfastigheter är meriterande men inte ett krav.
  • Tidigare erfarenhet av att framgångsrikt medverkat/projektlett liknande projekt som involverar många intressenter från olika typer av företag/myndigheter etc.
  • Utmärkt social och kommunikativ förmåga. Kan kommunicera och interagera med olika typer av intressenter/människor med olika bakgrunder.
  • Akademisk examen som ingenjör eller motsvarande är meriternade.

Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom byggprojektledning och arbeta med denna typ av fastigheter samt ingå i ett entreprenöriellt team med korta beslutsvägar. Hos Humana får du möjligheten att utvecklas vidare och växa inom projektledning. Humana är en värderingsstyrd, entreprenöriell och decentraliserad marknadsledare inom vård- och omsorgsbranschen.

För att lyckas i rollen är du en ambitiös, leveransfokuserad, driven person som har förmågan att hantera många olika projekt parallellt. Förmågan och erfarenheten av att hantera byggprojekt kan du ha inhämtat från bostadssidan, kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter eller från beställarsidan på en kommun eller liknande.

Mer om Humana

Humana är ett av Nordens ledande privata idédrivna omsorgsföretag. Företaget har nära 15 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision, Alla har rätt till ett bra liv. Humana är övertygade om att passionerad omsorg och privat ägande kan gå hand i hand. Humana har verksamhet inom personlig assistans, äldreomsorg och individ- och familjeomsorg. I Sverige är Humana marknadsledande inom individ- och familjeomsorg och personlig assistans. I Norge och Finland är Humana den näst största utföraren av tjänster inom individ- och familjeomsorg. Humana är ett värderingsstyrt företag och deras värderingar ligger till grund för deras dagliga arbete och är centralt för allt de gör.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Humana med Proximo Rekrytering/SAM International.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig researcher Sandra Waldnert på telefon  0737-856915 eller via e-post sandra.waldnert@proximo.se för mer information. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV så snart som möjligt, dock senast 2019-04-27.

Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi vill göra er uppmärksamma på att vi enligt GDPR inte tar emot ansökningar eller CV:s via email utan endast via vårt system.

Zur online Bewerbung Zur online Bewerbung und Registrierung in SAM-Datenbank

Ansprechpartner

Sandra Waldnert
Sandra Waldnert
Researcher/Junior Consultant
+46 (0) 737 85 69 15
swa@sam-int.com
Zur online Bewerbung
Zur online Bewerbung und Registrierung in SAM-Datenbank
<< Zurück
cirkel