Djurgården Hockey logo

Marknadsansvarig privatmarknad

ID 34403
Event & UpplevelseDjurgården Hockey är ett av Sveriges starkaste varumärken, som bygger på och präglas av lojalitet, engagemang, framgång, historia och långsiktighet. Djurgården Hockey bedriver verksamhet inom herr-, dam-, junior- och ungdomshockey, samtidigt som man verkar som en positiv samhällskraft i Stockholm i nära samarbete med stad och näringsliv. Just nu befinner sig verksamheten sig i en spännande utvecklingsfas – och det är där du kommer in.

Som Marknadsansvarig för privatmarknaden blir du ansvarig för att utveckla och driva arbetet med biljettförsäljning, marknadsföringsaktiviteter och taktiska kampanjer. Du kommer även att fortsätta utveckla Djurgården Hockeys varumärke och erbjudandet till arenabesökare för herr- och dammatcher. En viktig uppgift är att attrahera nya besökare och nå nya supportrar, samtidigt som stort fokus självklart ligger på att utveckla och fördjupa relationen och erbjudandet till befintliga besökare.

Du är kommunikativ med god digital förståelse och stor nyfikenhet på digitala möjligheter, samt en förmåga att förstå våra besökare och supportrars beteenden och behov. Då vi lever i en snabbrörlig värld är det viktigt att du är flexibel och har förmåga att prioritera det som är viktigast för stunden. En av de stora utmaningarna i rollen är att trivas med och ha en förmåga att snabbt ställa om från ett strategiskt övergripande tänkande till ett operativt och faktiskt agerande – båda delarna är vitala för att lyckas i rollen.

Vi ser att du är strukturerad, nyfiken, resultatinriktad, kundorienterad och en stark nätverksbyggare med dokumenterade erfarenheter av försäljning och marknadsföring.

Ansvarsområden i rollen:

  • Leda och utveckla försäljnings- och marknadsarbetet
  • Delaktig i Varumärkes- och affärsutveckling
  • Vidareutveckla Publik- och CRM-strategi
  • Utveckla och följa upp alla marknadsföringsaktiviteter och taktiska kampanjer
  • Säkerställa effektiva arbetssätt som ska bidra till ökad försäljning, främja lojalitet och skapa en förbättrad kundupplevelse

Läs gärna mer om Djurgården Hockey på www.difhockey.se

Passar ovanstående in på dig? – Ansök snarast – Urval sker löpande!

Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta
Per Jerndahl.

Vi vill göra er uppmärksamma på att vi ber dig registrera din ansökan på länken nedan för att säkerställa att din personliga information hanteras på ett säkert sätt och vi följer direktiven kring personuppgifter enligt GDPR.

Hae tehtävää Rekisteröidy ja hae tätä tehtävää

Konsultti

Per Jerndahl
Per Jerndahl
Managing Partner
+46 73 022 10 33
pje@sam-int.com
Hae tehtävää
Rekisteröidy ja hae tätä tehtävää
<< Takaisin
cirkel