RMIG logo

Accountant - RMIG, Ballerup

ID 34420
PerforeringsindustrienVil du med på en spændende rejse?

RMIG er verdens største producent og leverandør af perforeret metal, og har over hundrede års erfaring inden for perforeringsindustrien. Det er RMIG´s vision at være ”Det bedste valg” for vores kunder, aktionærer og medarbejdere. RMIG har lokal repræsentation i 13 europæiske lande og salg i mere end 70 lande. RMIG beskæftiger 645 medarbejdere, hvoraf de 150 arbejder i RMIG´s danske hovedkontor i Ballerup.

Stillingen
Som Accountant bliver du et vigtigt medlem af koncernøkonomifunktionen. Udover at assistere koncernøkonomifunktionen indenfor de traditionelle bogholderiopgaver, skal du selvstændigt stå for bogholderi og regnskab for RMIG´s 2 mindre salgsselskaber i Belgien og Holland.

Af specifikke arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Bogholderi
  • Momsafregning
  • Afstemme kreditorer til finans
  • Debitorindbetalinger, afstemninger og rykning
  • Kreditvurdering af kunder
  • Lønadministration
  • Måneds-, årsafslutning og budgettering for salgsselskaberne i Holland og Belgien.
  • Medvirke til udarbejdelse af analyser, kvalitetssikring og rapportering
  • Ad hoc-opgaver 

Din baggrund
Du har en god teoretisk baggrund indenfor regnskab og revision. Da koncernsproget er engelsk, fordrer det, at du er flydende i engelsk såvel i skrift som tale. Kendskab til fransk vil være en fordel, da du har en løbende dialog og samarbejde med salgsselskaberne i Holland/Belgien.

Du har en solid erfaring fra bogholderi, er stærk i Excel og det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra Oracle E-business Suite.

Du evner at holde mange bolde i luften på én gang og arbejder struktureret og systematisk. Du finder det spændende at arbejde i en international koncern.

Du er en teamplayer, og interesserer dig for andre mennesker. Du tænker selvstændigt og agerer når tingene ikke stemmer. Dit basale ansvarsområde er altid i orden.

Der er her tale om et job, hvor man kan vokse såvel fagligt som personligt, og hvor man får mulighed for at lære forskellige aspekter indenfor regnskabs- og økonomistyring i en international koncern. 

Vil du vide mere
Så kontakt Gitte Elling, Executive Consultant, tlf. 3112 5766. 

Da vi behandler ansøgningerne løbende, bedes du sende din ansøgning og CV snarest muligt.

Venligst bemærk, at vi i henhold til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

Hae tehtävää Rekisteröidy ja hae tätä tehtävää

Konsultti

Gitte Elling
Gitte Elling
Executive Consultant
+45 3112 5766
gel@sam-int.com
Hae tehtävää
Rekisteröidy ja hae tätä tehtävää
<< Takaisin
cirkel