SAM logo

HR-koordinator - SAM International, Fredericia

ID 34424
KonsulenthusResearch – Administration – Intern backup

SAM International udvider med nyt og stort kontor i Fredericia, så vi skal have flere kolleger.

Vil du være med til at finde de dygtigste kandidater til spændende stillinger? Og ønsker du at være en del af et team, som arbejder med HR? Så er det måske dig, vi søger til stillingen i Fredericia som HR-koordinator.

Din opgave er at understøtte SAMs konsulenter i deres opgaveløsning, så kunderne oplever både kvalitet og hastighed i samarbejdet. Opgaverne kan f.eks. være:

  • Search via alle tilgængelige metoder (netværk, vores database, virksomheder, LinkedIn mv.)
  • Kvalificering af kandidater i henhold til profil
  • Udarbejdelse af præsentationer og rapporter
  • Dialog med kunder og kandidater i forbindelse med møder mv.
  • Mødeforberedelser og modtagelse af kandidater på vores kontor

Du får en vigtig koordinerende rolle på vores nye store kontor i Fredericia, hvor du også repræsenterer SAM i kontakten med vores kunder og kandidater.

Din vej til jobbet kan se ud på flere måder. Du har en HHX efterfulgt af en bachelor eller erhvervsakademiuddannelse kombineret med erhvervserfaring fra 1-2 internationale virksomheder. Det er vigtigt, at du har en bred forståelse af organisationers struktur og organisering f.eks. hvordan forskellige afdelinger bidrager til virksomhedens kerneopgave.

Din erhvervserfaring kan være opnået igennem forskellige job som koordinator eller assistent inden for indkøb, salg, logistik eller lignende. Det afgørende er, at du er vant til at sikre effektiv afvikling og hele tiden har øje for at være på forkant med opgaverne.

Fagligt skal du kunne arbejde sikkert på dansk og engelsk, ligesom vi forventer, at du er hjemme i Excel, Word og Power Point.

SAM International har igennem de sidste 25 år arbejdet med at skabe ’the perfect match’ i forhold til kandidater og virksomheder. Årligt er vi involveret i ca. 600 opgaver på europæisk niveau.
Vi er repræsenteret i 12 lande og i Danmark er vi 28 medarbejdere.

Vi udvider vores kontor i Fredericia, og vi skal have nye kolleger, fordi aktivitetsniveauet hos os og i vores branche er højt. Vi lægger stor vægt på, at vi skal ha’ det sjovt i dagligdagen, og at VI sammen skaber succesen.

Vi behandler naturligvis din henvendelse/ansøgning fortroligt. Vi vil løbende indkalde kandidater til samtaler, og derfor er der ikke en formel ansøgningsfrist.

Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

 

Hae tehtävää Rekisteröidy ja hae tätä tehtävää

Konsultti

Torben Fox Maule
Torben Fox Maule
Managing Director
+45 2517 1127
tfm@sam-int.com
Hae tehtävää
Rekisteröidy ja hae tätä tehtävää
<< Takaisin
cirkel