SATASERVICE logo

Yksikönpäällikkö - Sataservice, Helsinki

ID 33787
Tekniikka ja tuotantoSataservice on vuonna 2003 perustettu kotimainen teollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkailleen menestystä prosessien tehostamisen kautta. Tarjoamme asiakkaillemme kunnossapitopalveluita, laitteiden modernisointiprojekteja ja sähkökonehuoltoa lähes 400 ammattilaisen voimin. Sataservice toimii valtakunnallisesti, pääkonttorin sijaitessa Raumalla.

Nyt haemme Helsinkiin

Yksikönpäällikköä

vastamaan asiakaskohteemme kunnossapidosta sekä ylläpidosta.

Olet palveluliiketoiminnan ammattilainen ja sinulla on hyvät esimiestaidot. Sinulla on erinomainen asiakaspalveluasenne ja nautit ongelmien ratkaisuista.

Yksikönpäällikkönä johdat palvelutoimittajan kiinteän sopimusyksikön toimintaa kokonaisvaltaisesti. Vastaat siitä, että sopimusyksikkö toteuttaa asiakkaalle sopimuksessa sovittuja palveluita, prosesseja ja toimintatapoja, sekä teet aloitteita tavoitteena palveluyksikön ja asiakkaan tuottavuuden sekä laadukkuuden varmistamiseksi ja parantamiseksi. Yksikönpäällikkönä toimit keskeisessä roolissa asiakassuhteen ja asiakastyytyväisyyden edistämisessä. Vastaat myös yksikön henkilöstön turvallisesta toiminnasta ja riskien hallinnasta, sekä osallistut myynti- ja markkinointitehtäviin.

Yksikönpäällikön tehtävän hoitamien edellyttää insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Aiempi kokemus kunnossapidon toiminnoista katsotaan eduksi.

Jos kiinnostuit lukemastasi, niin ota minuun yhteyttä tai lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 2.4.2018 mennessä osoitteeseen ja@sam-int.com

SAM Headhunting Oy / Jukka Alanne.

Postulez le poste Postuler à cette offre et enregistrer votre CV dans notre base de données

Consultant

Jukka Alanne
Jukka Alanne
Managing Partner
+358 40 7024160
ja@sam-int.com
Postulez le poste
Postuler à cette offre et enregistrer votre CV dans notre base de données
<< Retour
cirkel