logo

Erhvervscenterdirektør - home Erhverv, Aarhus

ID 34650
EjendomsmæglerVil du have muligheden for at skabe dit eget drømmejob? Ønsker du at stå i spidsen for et fantastisk team i et fagligt dygtigt miljø med kæmpe potentiale og gode udviklingsmuligheder? Og har du lyst til at blive en del af et landsdækkende netværk af ejendomsmæglere i en veldrevet og effektiv kæde? Så har du lige nu en chance, som du ikke bør gå glip af… 

home Erhverv i Aarhus søger lige nu en erhvervscenterdirektør, som har mulighed for nu eller senere at indtræde som partner eller hel- eller delvis indehaver. Jobbet kan derfor tilrettelægges ift. dine drømme, muligheder og kompetencer.  Du vil få ansvaret for at drive, udvikle og udbygge Erhvervscenter Aarhus’ nuværende position på markedet og sikre, at home Erhverv bliver kundernes foretrukne samarbejdspartner. 

Som erhvervscenterdirektør/indehaver får du stor indflydelse og frihed til at drive din forretning, du indgår i strategiprocessen og har ansvaret for at eksekvere. Du får samtidig mulighed for løbende at sparre med dygtige og højt engagerede indehavere og kollegaer fra hele landet. 

Dine væsentlige arbejdsopgaver er

 • Ledelse af medarbejdere 
 • Værdiansættelse, kommissionering, forhandling, salg og udlejning af erhvervsejendomme på højt niveau
 • Opsøgende salgsarbejde – være ansigtet udadtil
 • Professionelt at arbejde med virksomhedens samarbejdspartnere og netværk samt egne netværk for at sikre synliggørelse af virksomheden 

Personlige og faglige kvalifikationer
Som erhvervscenterdirektør forventes det som udgangspunkt, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – enten en økonomisk/juridisk uddannelse eller indenfor ejendomsmæglerbranchen/den finansielle sektor. 

For at opnå succes i jobbet har du:

 • Mindst 7 års erfaring som erhvervsmægler eller en anden relevant erhvervsmæssig baggrund
 • Et stærkt etableret netværk og stor brancheindsigt
 • Indgående kendskab til mæglerfaget med alt hvad det indebærer – det betyder også stærke kompetencer indenfor strategisk og operationel rådgivning i ejendomsmarkedet omkring kundernes ejendomsdispositioner
 • Stor erfaring i værdiansættelse af ejendomme
 • Stærke salgskompetencer

Din personlighed spiller en stor rolle i stillingen, og derfor bør du som person være drevet af forretningsudvikling og vækst samt være en stærk lederprofil, hvor du spiller alle gode, motiverer og går forrest. 

Derudover bør du kunne spejle dig i følgende:

 • Empatisk, struktureret og flittig
 • Udstråler en naturlig gennemslagskraft
 • Selvstartende og selvmotiverende
 • Højt personlig drive, målrettet og resultatorienteret
 • Pragmatisk, imødekommende og anerkendende tilgang 

Synes du, at ovenstående lyder som et spændende karriereskridt, og har du de rette menneskelige og faglige kvalifikationer, så ser vi meget frem til at modtage din CV/ansøgning.

Vi gør venligst opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende, hvorfor du opfordres til at søge hurtigst muligt.  

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Senior Consultant Lisbeth Sandgaard på 4111 4224 eller lsa@sam-int.com. 

Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

 

Med udgangspunkt i situationen omkring COVID-19 afholder vi som udgangspunkt alle møder som e-møder, dvs. via telefon, Skype Teams eller lignende for at undgå mest mulig fysisk kontakt, indtil situationen er drevet over.

Søk denne jobben

Konsulent

Lisbeth Sandgaard
Lisbeth Sandgaard
Senior Consultant
+45 4111 4224
lsa@sam-int.com
Søk denne jobben
<< Tilbake
cirkel