Yara Chemicals logo

Account Manager - Yara Chemicals, Fredericia

ID 33507
Global virksomhedYara Chemicals i Danmark er i vækst og søger til en nyoprettet stilling en Account Manager, som vil være i stand til at vedligeholde og udbygge Yara Chemicals position på det danske marked. 

Du vil som Account Manager referere til regionsdirektøren og vil indgå i et tæt samarbejde med kollegaer på tværs i organisationen. 

Jobbet som Account Manager vil være koncentreret omkring vedligeholdende og opsøgende salg og service af kemikalier til miljøforbedringer.

Kunderne er el-/varmeproducenter, industrivirksomheder, marinesektoren og transportsektoren, hvor produkter og løsninger har til formål at reducere NOx emissioner, og dermed hjælpe kunderne til at overholde de stadig strengere krav inden for miljølovgivningen. 

De primære arbejdsopgaver vil være koncentreret omkring:

  • Udbygge og vedligeholde salg og løsninger til eksisterende kunder i Danmark.
  • Rådgive og servicere eksisterende som nye kunder og service partnere.
  • Opsøgende salg til potentielle kundemuligheder indenfor industrien, marinesektoren og transportsektoren i Danmark.
  • I samarbejde med den lokale HESQ funktion at udføre rådgivning af kunderne omkring tekniske og sikkerhedsmæssige forhold i relation til anvendelse af virksomhedens produkter og løsninger.
  • I samarbejde med virksomhedens supply chain team sikre opfyldelse af cost effektive leverancer.
  • Afdække nye forretningsmæssige muligheder og dermed bidrage til fremtidig vækst.
  • Back-up for kollegaer hvor det er nødvendigt i forhold at sikre optimale løsninger og leverancer. 

Du vil selvfølgelig få den nødvendige uddannelse og træning i virksomhedens produkter og ydelser, herunder indføring i sikkerhedsprogrammer og lovgivning. 

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring i industrielt salg BTB, gerne med kendskab til tekniske, kemiske eller petrokemiske forbrugsprodukter eller ydelser, som leveres til kunderne på længere varende kontrakter. Det vil være ønskeligt med erfaring i offentlige licitationer. 

Som person er du udadvendt og stærk til at skabe og vedligeholde relationer.

Du arbejder systematisk og struktureret med en veludviklet evne til at følge procedurer og retningslinjer og dermed altid have det nødvendige overblik.

Du er i din arbejdsstil kendetegnet ved energi og drive med stor lyst til at skabe resultater.

Sprogligt behersker du dansk og engelsk på forhandlingsniveau, og selvfølgelig er du stærk på diverse IT værktøjer. 

Har du mod på en udfordring i et helt specielt forretningsområde med mangeartede kontakter og relationer og hvor du får brug for din kommercielle og tekniske forståelse, så send os dit cv. 

Yara Chemicals Denmark er på basis af gode løsninger og en stærk strategisk positionering klart markedsledende indenfor sit område.

Yara Chemicals har hovedkontor i Fredericia. 

Yara Chemicals er en del af Yara International ASA, som er en global virksomhed der er børsnoteret i Oslo.

Vi i Yara Chemicals arbejder hver dag, sammen med alle vores kolleger i et stor netværk, på at løse nogen af verdens største udfordringer – ressource knaphed, madmangel og miljø forandringer – på en lønsom måde.

Vi sælger 36 mill. Ton produkter og omsætter for ca. 80 mia. DKK om året. Koncernen beskæftiger 14.800 medarbejdere globalt med salg af gødnings og kemikalie produkter og løsninger.

Se mere på www.Yara.dk.

 

Apply for this job Apply for this job & register in our CV database

Consultant

Jan Aage Jensen
Jan Aage Jensen
Senior Partner
+45 4015 9694
jaj@sam-int.com
Apply for this job
Apply for this job & register in our CV database
<< Go Back
cirkel