Familon OY logo

Key Account Manager - Familon OY, Helsinki, Finland

ID 33585
MyyntiHYVÄN UNEN ASIANTUNTIJA FAMILON HAKEE AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ FAMILON PRO -LIIKETOIMINTAYKSIKKÖÖN

Jo vuodesta 1966 Familon on ollut osana suomalaisten hyvinvointia. Hyvän olon laatutuotteisiin kuuluu kattava valikoima vuoteita, patjoja, tyynyjä, peitteitä ja tekstiilituotteita koteihin ja majoituskohteisiin. 

Familon Pro tarjoaa hyvän olon tuotteita ammattilaisilta ammattilaisille. Toimimme majoituksen, yksityisen ja julkisen sektorin toimialoilla. Asiakkaitamme ovat mm. hotelliketjut, laivavarustamot, hoiva- ja majoituspalvelut.

Etsimme vahvasti myynnillistä ja liiketoiminnan kehittämishaluista avainasiakaspäällikköä kasvavaan ja uudistuvaan Familon Pro – liiketoimintaan Helsingin Lauttasaareen. Sinulla on vankka tekstiilialan osaaminen ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Tunnet projektiliiketoiminnan toimintaperiaatteet sekä mittarit. Katsomme eduksi sote- ja hoiva-alan toimijoiden tuntemuksen ja kokemuksen julkisista hankinnoista. Olet tavoitteellinen, toimeenpaneva ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on halu ja kyky saavuttaa asetetut tavoitteet. Työssä menestyäksesi suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on välttämätön, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla on hyvät IT-valmiudet, ajokortti ja matkustusvalmiutta.

Avainasiakaspäällikkönä vastaat:

  • tulosvastuullisesti nimetyistä asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä
  • uusasiakashankinnasta
  • toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, seurannasta ja raportoinnista
  • markkinointitoimenpiteiden toteutuksesta ja seurannasta omalla vastuualueellasi

Familon puolestaan tarjoaa dynaamisen, mukavan ja tavoitehakuisen työpaikan, jossa pääset vaikuttamaan ja osaamistasi arvostetaan. Työsi tulee olemaan vaihtelevaa ja itsenäistä osana myyntitiimiä, jonka tuen saat tehtävässäsi onnistumiseen. Teemme töitä yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen rohkeasti, intohimoisesti ja onnistumisen ilolla. Visiomme on, että Familon on ensimmäisenä mielessä, kun ajattelet hyvää unta ja hyvää oloa. Me Familonilaiset toimimme Hyvän Olon -lähettiläinä, jotta me kaikki nukkuisimme paremmin.

Jos kiinnostuit lukemastasi, niin ota minuun yhteyttä tai lähetä hakemukseksi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 10.12.2017 mennessä osoitteeseen ja@sam-int.com. Täytämme paikan sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten pidä kiirettä.

Apply for this job Apply for this job & register in our CV database

Consultant

Jukka Alanne
Jukka Alanne
Managing Partner
+358 40 7024160
ja@sam-int.com
Apply for this job
Apply for this job & register in our CV database
<< Go Back
cirkel