Q8 Danmark A/S logo

Solution Specialist - OKQ8 AB og Q8 Danmark A/S, København

ID 33722
Brændstof- og energiselskabEr du klar på nye udfordringer som Solution Specialist i en veletableret virksomhed, der har den enkelte medarbejder i fokus? 

Q8 Danmark A/S og OKQ8 AB søger Solution Specialist. 

Stillingen
Som Solution Specialist, Shared Systems har du det operationelle ansvar for udvikling og vedligeholdelse af systemporteføljen for Q8 Danmark A/S. Det omfatter bl.a. ordre, lagerstyring og faktureringssystemer samt kortfakturering løsninger. 

Du bliver en del af et velfungerende Solution Specialists team med ansvar for ændringer, drift, planlægning og udvikling af OKQ8. Du arbejder tæt sammen med dine kolleger, virksomhedens øvrige afdelinger og Q8’s eksterne outsourcings partnere, for at skabe de rigtige løsninger. 

Du skal ligeledes tage del i den fremtidige konsolidering og udvikling af det eksisterende legacy system, som skal opdateres til en standardiseret platform for hele den skandinaviske organisation. 

Ansvarsområder:

 • Kontinuerligt kontrollere og sikre, at løsningerne leveres på en omkostningseffektiv måde i henhold til det forventede serviceniveau og strategi.
 • Arbejde tæt sammen med virksomheden og fungere som kontaktperson.
 • Sikre og vedligeholde systemdokumentation.
 • Lede operationelle fora for virksomheden og leverandører.
 • Sikre at vores processer og systemer er i overensstemmelse med GDPR. 

Fysisk hører du til på det danske hovedkontor i Ørestaden. Du bliver en del af Solution Area ERP & Shared Systems, og rapporterer til Solution Area Manager.

Rollen vil indeholde rejseaktivitet til det svenske søsterkontor i Stockholm. 

Personlighed
Som person trives du i en travl hverdag. Du er fleksibel, struktureret, løsningsorienteret og kreativ i din tankegang. Din personlighed er dit asset – du skal proaktivt og selvstændigt forstå at drive og bygge relationer såvel internt som eksternt. 

Faglige kompetencer

 • 3-5 års erfaring fra en IT-afdeling og med ovenstående opgaver.
 • Du har måske en uddannelse indenfor Systemvidenskab, som fx. Data ingeniør, datavidenskab, programmering e.l.
 • Du er vant til samarbejdet med eksterne partnere.
 • Du kan drive og lede operationelle og taktiske forum.
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra detailbranchen eller banksektoren, og ved hvordan du binde forretningen og IT sammen på et sprog alle forstår.
 • Du bliver en vigtig brik hos en ledende aktør på markedet, hvor talentet bliver set, og hvor der er meget interessante karrieremuligheder.

Lyder dette som dig og dine næste udfordringer, ser vi frem til at modtage dit CV og ansøgning på nedenstående link snarest muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende.

https://pim.sabacloud.com/Saba/Web_spf/EU1PRD0028/jobb-danmark/career/jobdetail/jobrq000000000008940 

For yderlige oplysninger er du velkommen til at kontakte Manager Business Solution, Magnus Oja på e-mail: magnus.oja@OKQ8.se eller telefon +46 (0) 8 506 804 90.

 

Q8 Danmark A/S og OKQ8 AB i Sverige

Q8 er et brændstof- og energiselskab og en detailhandelskæde, der er drevet af engagement for vores kunder, medarbejdere, ejere og omverden. Vi ønsker at være en ”muliggør for mennesker i bevægelse” og arbejder kontinuerligt med bæredygtige løsninger.

Q8 Danmark A/S og OKQ8 i Sverige blev i 2012 slået sammen til ét skandinavisk selskab; OKQ8 Scandinavia. Vi arbejder under to forskellige varemærker, men med en fælles organisation, vision og værdier.  Virksomheden ejes af OK økonomisk forening og Kuwait Petroleum International, som ejer 50 % hver. I Q8 Danmark er der 1700 medarbejdere og i OKQ8 Sverige er der 2200 medarbejdere.

Socialt ansvar i Q8

I OKQ8 og Q8 er det en del af vores vision at være engagerede i vores omverden og vise omtanke inden for de områder vores forretning berører.

Vi er bevidste om, at vi har en rolle, der går langt ud over det at drive og udvikle vores forretning.

Som olie- og energiselskab har vi et særligt ansvar i forhold til den påvirkning, som vores stationer kan have på klima og lokalmiljø, og som en stor virksomhed har vi også et ansvar for alle de mennesker som enten arbejder for virksomheden eller handler hos os. Vi ønsker at tage ansvar for vores påvirkning af samfund, omgivelser og miljø i både Sverige og Danmark.

For os betyder det blandt andet, at vi stræber efter at være en eftertragtet arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed og hvor mangfoldighed er en force. Sikkerhed, tryghed, sundhed er fokuspunkter i vores arbejde.

Omtanke set i forhold til kunder, medarbejdere og omgivelser har længe været en grundværdi i OKQ8 og Q8, og samfundsmæssigt og socialt ansvar er således en naturlig del af vores måde at drive forretning på.

 

Apply for this job Apply for this job & register in our CV database

Consultant

Jeanette Stids-Jønsby
Jeanette Stids-Jønsby
Senior Consultant
+45 2030 1013
jsj@sam-int.com
Apply for this job
Apply for this job & register in our CV database
<< Go Back
cirkel