Intelliplan logo

Sales Manager - Intelliplan, Stockholm

ID 33915
ITVill du arbeta i ett snabbrörligt företag med stort fokus på kund och teknik? Trivs du i en produkt- och systemsäljande roll? Vill du ha roligt på jobbet? Då kommer du trivas hos oss på Intelliplans huvudkontor i Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ansvara för att driva såväl nykundsbearbetning som bearbetning av befintlig kund på den nordiska marknaden. Du kommer att driva försäljningsarbetet från prospektering, till mötesbokning, produktdemonstrationer vidare till avslut och affär. Du kommer även få eget kundansvar för ett antal befintliga kunder där du förväntas driva utvecklingen av systemanvändandet och i när dialog med kund identifiera utvecklingsbehov och nya affärsmöjligheter. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå utav: 

  • Ansvara för att marknadsföra och sälja in Intelliplans produkter och tjänster till nya och befintliga kunder
  • Ansvara för att öka kännedom och kunskapen hos befintliga och nya kunder om Intelliplans nya produktpaketering
  • Ansvara för att identifiera, driva och sälja in projekt, utbildningsinsatser för förbättrat systemanvändande och värdeskapande hos kund
  • Arbeta för att skapa positiva kundupplevelser såväl i första kundmötet som vid avslutat projekt
  • Ansvara för att boka, genomföra och följa upp egna demomöten på webben, via telefon eller fysiskt
  • Guida och stötta kund i produktval, START, PROFESSIONAL, PREMUM
  • Tillsammans med övriga kollegor i customer success teamet arbeta för att öka kundernas värde i användningen av Intelliplans system
  • Guida och stötta kund i systemanvändande

Din bakgrund
För att lyckas i rollen har du en starkt säljande profil och ett systemtekniskt intresse ur ett användare- och affärsmässigt perspektiv i kombination med en affärsutvecklande, relationsbyggande och säljande personlighet som drivs av att utveckla affärer, relationer och bidra till användareffektivitet och kundvärde. Du har ett starkt driv, ett analytiskt och strukturerat arbetssätt i kombination med en utåtriktad och pedagogisk personlighet. 

Din formella bakgrund finns sannolikt inom en säljdriven organisation som utvecklar, säljer och implementerar ekonomisystem, affärssystem, bemanningssystem, rekryteringssystem, HR/lönesystem  eller motsvarande. Du har arbetat i en kundnära roll med ansvar för försäljning, projektledning och har erfarenhet av att produkt-dema. Dina erfarenheter kan även komma ifrån säljande, projektledande och utbildande roller på användarsidan inom bemanningsbranschen eller säljande roller inom jobbannonsering.

Mer om tjänsten
Intervjuer sker löpande, men vi ser fram mot att få din ansökan med CV och ett personligt brev senast den 30/6.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Intelliplan
Intelliplan är idag nordens ledande leverantör av system med tillhörande support för bemanning. Intelliplan utvecklar, implementerar och supporterar ett komplett affärssystem för att möta kundernas behov av skräddarsydda lösningar inom ekonomi, bemanning & rekrytering och CRM. Intelliplan är främst verksamma på den svenska marknaden där de har en marknadsledande position, men är även närvarande på den norska, danska och finska marknaden. Företaget har idag ett 40 tal anställda medarbetare som arbetar med systemutveckling, support, försäljning och marknad. Intelliplan hade en omsättning på 44 811 000 SEK 2016.

Vi vill göra er uppmärksamma på att enligt GDPR så får vi inte motta ansökningar eller CV:s via email utan endast via vårt system.

Apply for this job Apply for this job & register in our CV database

Consultant

Jan Moström
Jan Moström
Partner
+46 (0) 701 46 18 95
jmo@sam-int.com
Apply for this job
Apply for this job & register in our CV database
<< Go Back
cirkel