logo

Business Unit Manager - Vink Moulding, Lystrup

ID 34613
PlastproduktionVores klient, Vink Moulding, har mere end 30 års erfaring i plastproduktion. Som en af de få plast leverandører i Danmark kan de levere både vakuumformet og sprøjtestøbte emner. Deres kundetilpassede produkter varierer lige fra transparente kupler og store afskærmningsplader til komplekse emner med ilægning af f.eks. bøsninger eller større serieproduktioner af små og store emner.  

Vink Moulding er en del af London baserede Vink Gruppen, som er bundsolid finansielt. Som Business Unit Manager bliver du den daglige leder af Vink Moulding med direkte reference til den nordiske direktør, som også er administrerende direktør for Vink Plast, der til daglig sidder i Finland. 

Det er vigtigt, at du trives i en ambitiøs og flad organisation. Resultater tæller mere end titler, du er motiveret af at nå resultater, og du har en igangsætters ånd. Du bliver ansvarlig for P/L & BS, for at bygge relationer til eksisterende kunder, udvikle driften og de ca. 25 medarbejdere på fabrikken i Lystrup. 

En teknisk profil med kommercielt flair
Den ideelle kandidat har 6-10 års erfaring fra plastindustrien, meget gerne med specifik erfaring fra sprøjtestøbning. Ambitionen er, at Danmark bliver videnscenter for sprøjtestøbning i hele Vink Gruppen. Det er et must at have forståelse for regnskaber, i og med Business Unit Manageren selv skal lave forecast, investeringsberegninger og forretningsplaner til Vink Gruppen samt følge op på resultater. Desuden skal kandidaten have erfaring med at forhandle kontrakter og opbygge relationer med såvel nye som eksisterende kunder. Kandidaten kunne have en teknisk baggrund suppleret med en kommerciel uddannelse, f.eks. MBA eller lignende. 

Selvom man bliver en del af en global virksomhed, er jobbet meget selvstændigt, og den rette kandidat får frihed til at påvirke firmaets fremtid. 

Vi forventer en erfaren bruger af ERP systemer meget gerne Dynamics/Axapta/Navition, og du taler perfekt dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Virksomheden er beliggende i Lystrup, og du skal enten bo eller være villig til at flytte til en rimelig køreafstand. 

Udvikling og vækst
Den rette kandidat får en virkelig spændende mulighed med strategiske prioriteter omkring høj kundetilfredshed, vækst, markedsudvikling og innovation. Du får en synlig og vigtig position med indflydelse i en international, finansielt sund virksomhed. Desuden er Vink Plast meget proaktiv i forhold til miljøvenlig produktion. 

Udover de professionelle udfordringer får du en attraktiv lønpakke, der forhandles individuelt på baggrund af dine kvalifikationer. 

Sådan søger du
For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Larry Holm på mobil: +45 2830 1868 eller email: lho@sam-int.com. 

Vi afholder løbende samtaler og stopper processen, når den rette kandidat er fundet så upload dit CV hurtigst muligt.

Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV´er via mail.

Apply for this job Apply for this job & register in our CV database

Consultant

Larry Holm
Larry Holm
Senior Consultant
+45 2830 1868
lho@sam-int.com
Apply for this job
Apply for this job & register in our CV database
<< Go Back
cirkel