Optiplan Oy logo

Lvi-suunnittelija- Optiplan Oy, Helsinki

ID 34569
RakentaminenOptiplanissa LVIA-suunnittelun ammattilaisia on kaikkiaan reilu 60 henkilöä, joista korjausrakentamispalvelussa 10. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden korjausrakentamisen LVIA-suunnittelua. Tule mukaan innostavaan ja jatkuvasti kehittyvään tiimiin kiinnostavien projektien pariin!

Haemme korjausrakentamispalvelujen yksikkömme vahvistukseksi kokenutta LVI-suunnittelijaa Helsingin Ruskeasuolle. Toimit LVI-suunnittelijana monipuolisissa projekteissa uudenlaisessa toimintaympäristössä. Pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi isossa monialasuunnittelutoimistossa. Vahvistamme osaamistasi koulutusten avulla. Meillä saat ottaa vastuuta ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on usean vuoden kokemus LVI-suunnittelusta. Koulutukseltasi olet diplomi-insinööri tai insinööri (LVI-tekniikka). Katsomme eduksesi MagiCAD-ohjelmiston tuntemisen. Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa.

Meillä on innostava ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki. Tule sinäkin meille!

Lisätietoja yrityksestä: www.optiplan.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa SAM International/Senior Consultant Mirja Salo, 040-768 7663/msa@sam-int.com.

Złożyć podanie do tej pracy Zastosuj się do tej pracy i zarejestrować swoje CV w naszej bazie danych